18.1.2014

KIRJAVINKKI: VOGUE FASHION

Ajattelin vinkata blogiini yhdestä tämän hetkisestä suosikkikirjastani, jota selailen nykyään lähes joka päivä. En siis varsinaisesti arvostele tätä kirjaa, vaan sen sijaan esittelen.
Kyseessä on siis kirja nimeltä Vogue fashion. Kirja löytyi joululomalla ihan sattumalta Suomalaisen kirjakaupan alennusmyynnistä, ja sieltä se lähti heti mukaan, kun olen jo pidemmän aikaa haaveillut tämän tyyppisestä inspiroivasta kirjasta jo jonkin aikaa. Kirjassa esitellään kattavasti muodin vuosikymmenet sadan vuoden ajalta sekä aakkosjärjestyksessä tunnetuimmat muotisuunnittelijat.
Tätä kirjaa voisi siis sanoa tyyliraamatuksi kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet mennen ajan, nykyajan ja tulevaisuuden muodista. Kirjan selattuaankin läpi saa pääpiirteisen tiedon esimerkiksi siitä, miten muoti on muuttunut sadan vuoden aikana, ja millainen on minkäkin kuuluisan muotitalon historia.
Kaiken lisäksi kirjassa on vaikka kuinka paljon inspiroivia ja mielenkiintoisia kuvia, esim. vanhojen Vogue-lehtien kansia, joista vanhin on vuodelta 1909. Sen lisäksi muotisuunnittelijoiden mitä omaperäisemmistä tai kauniimmista luomuksista on kuvia ja piirroksia Suunnittelijat-osiossa.
Suosittelen, tämä kirja on mahtava inspiraationlähde.





2 kommenttia :

  1. Vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta ja inspiroivalta kirjalta, pitääkin tsekata jos jossain lähistön kirjakaupoissa ois myynnissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa. Kirjaa selailtuaan tulee vain niin inspiroitunut fiilis.

      Poista