16.10.2014

CHOCO DELI- IHANA SUKLAAKAHVILA

Syyslomalla kävin parin päivän matkalla Rovaniemellä, ja pääsin käymään niin kivassa kahvilassa, että päätin esitellä kyseisen kahvilan omassa postauksessaan. Viime syksynä taisin tehdä Starbucksista postauksen, ja lupasin postauksen lopussa tehdä pian lisää kahvilaesittelyjä, mutta en kyllä ihan heti ole tehnyt, kun kivoja kahviloita ei niin usein kuitenkaan löydy...
Matkan viimeisenä päivänä minut vietiin Rovaniemellä herkuttelemaan aivan keskustassa sijaitsevaan suklaakahvilaan, Choco Deliin. Minulla oli jo melko suuret odotukset tältä kahvilalta, mutta kun pääsimme sisään, ihastuin paikkaan heti. Vitriinissä heti ulko-oven edessä oli vaikka kuinka herkulliselta näyttäviä leivoksia, ja hieman peremmälllä toisessa vitriinissä suklaakonvehteja. Kooltaan paikka oli hyvä, ei kovin suuri, mutta ei kuitenkaan ahdas, ja tykkäsin myös paikan sisustuksesta.
Ensivaikutelman jälkeen alkoi vaikein vaihe, nimitttäin leivoksen valinta. Kymmenisen minuttia taisin arpoa muutamien kuppikakkujen välillä, kun kaikki ne näyttivät niin herkullisilta. Lopulta kuitenkin sain valinnan tehtyä, ja otin karamellin makuisen kuppikakun, joka maistui aivan ihanalta.
Tämä kahvila on siis mukava pieni suklaapuoti, jossa on myynnissä suklaakonvehtien lisäksi  myös mm. herkullisia ja erittäin kauniisti koristeltuja leivonnaisia ja melko suuri valikoima lämpimiä juomia, kuten kaakaota. Ihana paikka tulla lämmittelemään ja herkuttelemaan kirpeän kylmänä syyspäivänä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti