10.1.2015

TALVIPASTILLEJA

Vaikka talvi on oikeastaan vasta alussa, minulla on jo ajatukset jo keväässä, ja erityisesti keväisissä vaateyhdistelmissä. Kun on jo useamman kuukauden joutunut käyttämään aina talvitakkia, niin kaipaisi jo välillä uusia vaateyhdistelmiä. Talvitakissa kun tuntuu aina näyttävän samanlaiselta, ja asuihin on vaikeampi saada vaihtelevuutta.
Nyt päätin kuitenkin sitten vihdoin keksiä parkatakkini ympärille jonkin hieman erilaisen, ja ehkä myös vähän keväisen asun, ja mieleeni tuli ensimmäisenä talvipastillit. Niinpä kokosin yhteen vaatekaappini ns. keväisiä vaatteita hempeiden sävyjen osalta. Otin vihdoinkin käyttöön joskus kesällä neulomani vaaleanvihreän neulepipon, joka oli niin pehmeä ja ihana, että pidin sitä päässäni sisälläkin. Mukavuudessaan aivan ihana.
Mukavien ja rentojen vaatteiden linjalla päädyin jatkamaan myös muussa asussa, kun innostuin pukemaan päälleni pehmeätäkin pehmeämmän hupparini, jota käytän kotona vaikka kuinka paljon. Ja voin kyllä sanoa, että oli hyvä idea! Huppari kun tuntui niin mukavalta päällä, ja piti vielä lämpimänä kylmänä pakkasaamuna.
Ja kuinkas muutenkaan, päädyin lisäämään asuun vielä raitapaidan, kun raitavaatteet alkavat jo olemaan tyylini perusvaatteita. Ja lopputulokseen en voi olla kuin tyytyväinen: hieman uudenlainen asu parkatakkini kanssa, joka on vieläpä vähän keväinen.


             Parkatakki: Lindex   Huppari: Cubus   Raitapaita: H&M + DIY   Farkut: Mango   Kengät: Andiamo   Laukku: Aldo   Neulepipo: DIY

2 kommenttia :

  1. Joo, kevättä odotellaan täälläkin. Ei siihen onneksi enää kovin pitkä aika ookaan, vaikka eletäänkin yhä sydäntalvea. Aika menee kuitenkin nopeasti, ja pari kuukautta kuin siivillä.
    Käypä tsekkaa mun blogi, jossa mm.tanssia, voimistelua, runoja ja pohdintoja.
    https://tanssitytto.wordpress.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku muukin odottelee jo kevättä ja lämpimiä kelejä :). Ja täytyykin käydä kurkkaamassa blogisi!

      Poista