4.2.2015

HUIPPUMUOTIA VANHOISTA VAATTEISTA

Kävin pari viikkoa sitten kirjastossa sillä ajatuksella, että katsotaan nyt, mitä kaikkea voisin löytää. Ja hyviä löytöjä sitten teinkin!
Käsityökirjojen hyllystä löysin kirjan Junky styling- huippumuotia vanhoista vaatteista, ja totesin heti, että tämä kirja on aivan kuin minulle tehty. Kirja kertoo nimittäin vaatemerkistä nimeltään Junky styling, joka valmistaa kekseliäitä vaatteita vanhoista, jo käytöstä poistuneista vaatteista. Tarina tästä vaatemerkistä oli varsin mielenkiintoinen, ja niinpä ahmin kirjan muutamassa päivässä.
Itsessään tämän vaatemerkin tarinan lisäksi kirja tarjosi myös valtavan paljon inspiraatiota, erityisesti vaatteiden tuunaukseen. Kirjassa oli nimittäin paljon kuvia Junky stylingin muokkaamista vaatteista, ja kirjan lopussa oli jopa opastetut vaihe-vaiheelta kuvat muutamien vaatteiden tuunaukseen. Sain kirjaa lukiessa paljon inspiraatiota vaatteiden tuunauksiin, ja paljon uusia ideoita tuleviin tuunausprojekteihin. Ja kerran minun täytyi ihan lopettaa lukeminen, ja aloittaa erään vaatteen ratkominen, kun sain tästä kirjasta niin suuren innostuksen erääseen tuunausprojektiin...
Joten mitä tästä voisi siis muutakaan sanoa kuin että ihana ja inspiroiva kirja vaatteiden tuunaukseen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti