15.2.2015

NICE IN PICTURES

IMG_8341 Alkuviikosta koitti se kauan odotettu päivä, kun monen viikon odotuksen jälkeen lähdin viikon matkalle Ranskaan. Suunnitelmissa oli ensin viettää muutama päivä Nizzassa, ja jatkaa siitä sitten junalla Pariisiin,ja tätä postausta itseasiassa kirjoittelen hotellissa Pariisissa. Aloitin Nizzasta otettujen matkakuvien muokkaamisen, ja niinpä sain koottua oman postauksensa muutamasta Nizzassa vietetystä päivästä. Kokosin siis tähän postaukseen kuvia, fiiliksiä ja omia suosikkeja Nizzasta.
 
IMG_8509 IMG_8503 IMG_8513 Emilie´s cookies- kahvilasta muodostui yksi suosikkipaikoistani Nizzassa, ja siellä tuli käytyä parin päivän aikana useamman kerran. Kahvilan cupcakesit olivat todella herkullisia, mutta myös niin kauniita. Lisäksi hauskana juttuna teen mukana sai pienen palan muffinssia tai keksiä, molemmat todella herkullisia. Kivana lisänä kahvilan sisustus oli hyvin persoonallinen, kun tuolit, pöydät ja sohvat olivat kaikki aivan erilaisia, ja tuntui kuin olisi istunut olohuoneessa!

IMG_8357 IMG_8528 IMG_8531 Välimeren rantaan ihastuin heti sen kauneuden takia. Maisemat olivat jotenkin samaan aikaan niin karut, mutta myös kauniit, ja rannalta sai otettua hyviä kuvia. Lisäksi viimeisenä aamuna Nizzassa pääsin kuvaamaan meren tyrskyjä.

IMG_8446 IMG_8392 IMG_8406 Matkan ensimmäisenä päivänä matkustin lähellä Nizzaa olevaan pieneen kylään nimeltään Saint paul de vence, ja matka sinne oli jo elämys itsessään! Bussireitti kulki nimittäin vuoristossa, ja paikoitellen maisemat olivat todella upeat. Samanlaiset näkymät avautuivat myös itse kylästä, ja vuoristosta tulikin sitten otettua todella paljon kuvia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti