22.2.2015

PARIS

IMG_8697 Kuuden tunnin junamatkan halki Ranskan saavuimme vihdoin Nizzasta Pariisiin, jossa ehdimme viettää vielä neljä päivää. Ja vaikka mitä siinä ajassa ehti nähdäkin! Kävin ensimmäisen kerran Eiffel-tornissa, maistoin vaikka kuinka paljon erilaisia ranskalaisia ruokia, kuvailin Pariisin nähtävyyksiä, tutustuin eri kaupunginosiin, ja vaikka mitä muuta. Tämä oli nimittäin ensimmäinen kertani Pariisissa, ja ehdin kyllä nähdä lähes kaiken, mitä olin ennen matkaa suunnitellutkin. Kokosin siis tähän postaukseen kuvia ja yleisiä fiiliksiä Pariisista. Tosin kuvia muokatessani huomasin, että loppujen lopuksi Pariisissa olin kuvaillut vähemmän kuin Nizzassa, ehkäpä siksi, että Pariisissa oli niin paljon nähtävää?
 IMG_8633 IMG_8652 IMG_8780 Pariisissa pääsin vihdoinkin maistamaan macaron-leivoksia, jopa kaksi kertaa! Ja tuskin tarvitsee edes sanoa, että ne olivat aivan ihania...

IMG_8793 IMG_8795 Viimeisenä iltana valojen kuvailua. Joka ilta Eiffel-tornissa välkkyvät valot näkyvät aina tasatunnein, ja samalla pääsin myös niitä kuvailemaan!

2 kommenttia :

  1. Sisti postaus :) kirjotat hienosti ja selvästi! Haluukko mennä kattoon mun blogin, alotin juuri äsken, olis kiva saada mielipidettä mustaajawalkoista.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että pidit :) Ja kävin kurkkaamassa sinunkin blogia, hyvin on lähtenyt alkuun! Itse tykkään erityisesti siitä, kun kirjoitat pohdiskelevia tekstejä.

      Poista