31.3.2015

#PHOTOADAY-WEEK 4

IMG_9090 Nyt on jo aika julkaista maaliskuun valokuvahaasteen viimeiset kuvat, vaikka hetki sittenhän koko haaste alkoi. Kuukausi meni nimittäin ohi yllättävän nopeasti, kun jokaiselle päivälle oli jokin valokuva.
Kun olen akaisemmiltakin valokuvahaasteen viikoilta kirjoitellut fiiliksiä kuvattavista jutuista, jatkan tälläkin kertaa samaan malliin, mutta samalla voisin kirjoitella loppufiilikset valokuvahaasteesta kokonaisuudessaan. Mutta aloitetaan ensin kuvista.
Ylipäätään voisin sanoa, että nämä viimeiset yhdeksän kuvaa olivat kaikki todella hauskoja, mutta myös vaativia kuvattavia, ja välillä sai tosissaan miettiä, että miten päivän kuvan voisi kuvata. Vaikein näistä taisi olla 28. Nostalgia. Pyörittelin nimittäin päässäni useamman päivän ajan erilaisia vaihtoehtoja, mutta lopulta sen sitten keksin: ensimmäiset neulomani villasukat. Ne jos mitkä tuovat nimittäin nostalgisia muistoja neulontaprojektin erinäisistä haasteista, ja siitä tunteesta, kun ne lopultakin sai onnistuneesti valmiiksi.
Toinen haastetta tuonut juttu oli seuraavan päivän kuva, eli 29. One of a kind. Lopulta sitten muistin ainutlaatuisen hetken helmikuiselta Ranskan matkalta. Päivä Pariisissa, jolloin löysin ihanan macaron-leivoksia myyvän putiikin nimeltä Macarons Gourmans, ja söin macaroneja Luxemburgin puistossa. Se jos mikä oli ainutlaatuinen hetki! 

IMG_9071 Ja näin haasteen lopuksi voisin siis myös kertoa fiiliksiä tämän valokuvahaasteen toteuttamisesta. Kokonaisuudessaan oli nimittäin hauskaa toteuttaa tämä #photoaday-valokuvahaaste, ja kuten jo joskus aikaisemmin olen kertonut, tämä oli hyvä hetki miettiä mm. suosikkimaisemaa, jotakin, mitä tarvitsisi juuri nyt, itselle tärkeitä juttuja, suosikkikenkiä yms.
Ja samalla tietysti tuli taas harjoiteltua lisää valokuvausta, haasteen aikana tulin nimittäin ensimmäistä kertaa kuvanneeksi auringonlaskun sekä auringonvalon tuomia varjoja. Tietysti suurin osa kuvattavista jutuista ei tuonut mitään valokuvauksellisia haasteita, mutta muutama kuva nyt ainakin.
Haasteen lopuksi voisin siis sanoa, että tämä oli hyvinkin positiivinen kokemus, ja varmasti aion joskus toteuttaa taas jonkin toisen valokuvahaasteen! 

IMG_9096 IMG_9073 IMG_9084 IMG_9087 IMG_9116 IMG_8652 IMG_9103

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti