22.4.2015

TYYLINI PERUSPILARIT

IMG_8956 Kuluneen vuoden aikana olen kirjoitellut useammankin postauksen verran omasta tyylistä. Vinkkejä niin oman tyylin löytämisestä kuin vaatekaapin siivoamisestakin, sekä ajatuksia täydellisestä vaatekaapista. Nyt tälle ns. postaussarjalle on taas luvassa jatkoa, kun tässä postauksessa ajattelin kertoa, että mistä tyylini sitten oikein koostuukaan. Ja tyylini peruspilareita listatessani huomasin, että tämä on todella hyvä tapa kartoittaa omaa tyyliä, kannattaa kokeilla!

Raitapaidat. Varmaankin viime aikoina asukuvista on tullut selväksi, että raitavaatteet kuuluvat olennaisena osana tyyliini... Nykyään nimittäin minulla on päällä useampana päivänä viikossa raitapaita, tai jokin muu raitavaate. Tämä "raitainnostus" alkoi joskus pari vuotta sitten, ja siitä lähtien raitavaatteita on tullut vaatekaappiini tasaista tahtia. Mutta raitapaidat kun vain sattuvat olemaan niin helppoja yhdistellä muihin vaatteisiin, ja toimivat aina. 


Neuleet. Toinen vaatekaappini valloittanut juttu on ehdottomasti neuleet. Osan neulevaatteista olen tehnyt itse, joten niinpä neuleita tulee varmaankin aina tasaista vauhtia lisää vaatekaappiini... Oikeastaan voisi jo sanoa, että käytän joka päivä raitapaitaa tai neuletta, tai mahdollisesti jopa molempia. Milloinkohan sitten innostun raitaneuleista? 


Kesämekot. Joka vuosi odotan kesää aivan malttamattomana lähinnä siksi, että taas vuoden tauon jälkeen pääsee käyttämään mekkoja. Mekko on nimittäin niin ihana kesävaate, että kesäisin voisin pukeutua vaikka joka päivä mekkoon. Mekkokokoelmani on lisääntynyt joka kevät, eikä tämäkään vuosi ole tehnyt poikkeusta. Pari vuotta sitten minusta tuli mekkotyttö, ja en kyllä enää yhtään ihmettele, kun mekko on niin helppo ja huoleton kesävaate. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti