14.5.2015

RAIKAS KESÄMEIKKI

IMG_9498 Tällä viikolla sain mahtavan tilaisuuden päästä tunnin "meikkauskouluun", jossa opetettiin ihonhoidosta lähtien meikkauksen perusteet. Kyseessä oli Stockmannin etu, jossa kolmen Maybellinen tuotteen ostaja pääsi omien toiveiden mukaiseen meikkausneuvontaan. Ja hyödyllinen se kyllä oli! Itse toivoin erityisesti opastusta juhlameikin tekoon, ja teinkin sitten aivan innoissani kysymyksiä niin meikkivoiteiden eroista kuin huulipunan levittämisestä.
Opastuksen aikana tehtiin minulle tehtiin omien toiveideni mukainen juhlameikki, jota aion kyllä ehdottomasti käyttää kesän juhlissa! Innostuin siitä niin paljon, että kävin illalla vielä kuvaamassa sen muistoksi (ja opastukseksi...) tulevia juhlia varten. 

IMG_9509 Tämän juhlameikin avaintuotteina toimivat vaalea ja kimmeltävä sekä hieman tummempi luomiväri, kulmageeli, roosanpunasävyinen huulipuna sekä aurinkopuuteri. Eniten tykästyin tässä meikissä siihen, että vaikka meikin tekoon kului vaikka kuinka paljon aikaa ja meikkiä oli enemmän kuin arkisin, niin silti lopputulos oli raikas ja luonnollinen.
Niin paljon tästä meikistä kyllä innostuin, että se tullaan varmasti näkemään kesän aikana minulla useita kertoja. Nyt vain sitten malttamattomana kesäjuhlia odottelemaan...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti