14.8.2015

BEAUTY- KAIKKI KAUNEUDESTA

IMG_1414 Hyvän mielen kauneuskirja. Se taitaa olla paras tapa kuvailla Lauren Conradin Beauty-kaikki kauneudesta-kirjaa.
Löysin koko kirjan vähän sattumalta, ja kun se oli vielä niin hyvässä alennuksessa, niin kirja lähti sitten matkaan mukaan. Ja hyvä kun lähti, kun opus osoittautuikin erittäin hyödylliseksi ja mielekiintoiseksi. 
Kirjassa käsitellään kauneutta yllättävän monipuolisesti. Aloitetaan ihon- ja hiustenhoidosta, jonka jälkeen käsitellään mm. stressin ja ruokavalion vaikutusta ihon hyvinvointiin. Toki mukana on myös ihan konkreettisia hiustenlaitto- ja meikkivinkkejä, mutta myös mm. pohdintaa kauneusihanteista. Kokonaisuudessaan siis todella kattava opaskirja.

IMG_1412 Olin jo aiemmin lukenut ja ihastunut saman sarjan tyylikirjaan, mutta tämä kauneusversio ei ainakaan jäänyt sille kakkoseksi. Oikeastaan, jos näitä kirjoja nyt alkaa keskenään vertailemaan, niin ne ovat todella erilaisia, mutta tyyli on aivan samanlainen, kepeä mutta silti syvällinen.
Ja kaikkien näiden vinkkien lisäksi Beauty-kaikki kauneudesta oli myös todella inspiroiva. Olen nimittäin viime päivien aikana joka päivä kokeillut jotakin uutta kampausta tai meikkaustyyliä, ihan vain kirjan inspiroimana.
Ensimmäisen kerran luin tämän kirjan ihan alusta loppuun, mutta varmasti tulen vielä lukemaan pieniä pätkiä, että "Mites se asia nyt menikään..."
IMG_1375 IMG_1379

2 kommenttia :

  1. Voi vitsi! Mulla kans tää, kuulostaa tosi kivalta! :) Sulla on paljon ihania kuvia, kivoja aiheita postauksissa ja jotenkin suloinen fiilis täällä!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista