10.8.2015

PHOTOGRAPHING THOUGHTS

IMG_1334 Viime aikoina olen opetellut valokuvauksessa monia uusia juttuja, jotka ovat olleet ns. opettelulistassa jo useamman kuukauden ajan. Lieneekö syynä kresäloman innostus tekemään kaikkea, mikä on jo pitkään ollut suunnitelmissa, mutta vihdoin ehdin kunnolla taas perehtyä kameran säätöihin. Ja vitsit miten sain taas valokuvaamiseen uutta puhtia!
Ensinnäkin aloitin ihan tosissaan aukon käytön. Nyt siis lähes joka toisessa kuvassa on suuren aukon aiheuttama epäterävä/blurrattu tausta, joka onkin tosi kiva asukuvissa. 
Lisäksi rupesin muuttamaan tarkkuuspistettä ja aloitin vihdoinkin kuvaamaan raw-kuvia. Ja niin kuin moni muukin, minäkin ihmettelen, että miksi ihmeessä en ole siirtynyt raw-kuviin aikaisemmin? Kuvien muokkausmahdollisuudet kun ovat näin aivan eri luokkaa.

IMG_1348 Mutta, siitä voitaisiinkin siirtyä päivän asuun. Nyt on vihdoinkin ollut kunnon hellepäiviä, niin tarkeni ihan hellemekollakin. Niinpä laitoin päälle kesän ensimmäisen kerran itsetekemäni raitamekon ja yhdistin sen vaihteeksi valkoiseen t-paitaan. Tämä toi mekkoon vähän uutta ilmettä iänikuisten neuletakkien sijaan ja minulle tuli siitä mieleen koulutyttö-tyyli. Ja kouluunhan tässä ollaan kohta taas menossa, että ihan ajan mukainen asu.
Muuten menin sitten hyvin käytännöllisellä linjalla, sillä kävelin päivän aikana paljon. Reppu, lenkkarit ja sotkuinen nuttura toimivat siis aivan mainiosti. Ja sainhan minä nutturan väkerrettyä, vaikka pari postausta sitten tuskailin, ettei lyhyemmillä hiuksilla voi tehdä nutturaa...

IMG_1332 IMG_1359 IMG_1361 Raitamekko: DIY // Valkoinen t-paita: Race Marine/Stadium // Reppu: Noa Noa // Lenkkarit: Puma

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti